Esplugues de Llobregat

Fins sempre Carme

  • Actualitzat:
  • Creat:

Trencats per la sobtada mort de la nostra amiga, companya i militant, Carme Chacón

EL PSC d'Esplugues de Llobregat vol expressar el dolor i consternació que envaeix en aquests moments a tots i totes les socialistes d'Esplugues, davant la sobtada pèrdua de la nostra companya i amiga, Carme Chacón. Volem també fer arribar a la família el nostre més sentit condol i tot el nostre suport en aquests moments tan difícils.
Militant de la nostra agrupació, la Carme ha estat i serà sempre un gran referent ideològic i polític per nosaltres. Dona ferma i de fortes conviccions ha defensat el projecte i valors socialistes amb coratge i decisió. Com a primera tinent d'alcaldia al nostre ajuntament entre el 1999 i el 2003, i regidora fins al 2007, va ser una persona propera i sensible a les necessitats dels nostres veïns i veïnes. Espluguina il·lustre, va ocupar també càrrecs d'alta responsabilitat a nivell institucional i de govern, primer com a diputada i vicepresidenta del congrés de diputats, i posteriorment com a ministra d'habitatge i defensa al govern de l'Estat, mantenint sempre la seva vinculació amb la seva ciutat natal, Esplugues, que no va deixar mai de visitar i amb la que sempre ha col·laborat participant dels actes programats per la nostra agrupació local.
El PSC d'Esplugues posarà a disposició un llibre de condolences a l'agrupació local, per a tots aquells militants, simpatitzants i veïns i veïnes que vulguin dedicar unes paraules a la Carme, i se sumarà a tots els actes programats pel PSC i l'Ajuntament d'Esplugues amb motiu de condol i homenatge.
Així mateix, el PSC disposa d'un altre llibre de condolences. Us fem a mans del link per si no us podeu desplaçar a la seu central i voleu dedicar-li unes paraules.
L'Ajuntament d'Esplugues ha decretat 3 dies de dol per la mort de la Carme, a més les banderes onejaran a mig pal. A petició expressa de la seva família dimecres s'exposaran les cendres al Saló de Plens de les 12h a 14h.Fins a sempre Carme. No t'oblidarem!


EL PSC de Esplugues de Llobregat quiere expresar el dolor y consternación que invade en estos momentos a todos y todas las socialistas de Esplugues, ante la repentina pérdida de nuestra compañera y amiga, Carme Chacón. Queremos también hacer llegar a la familia nuestro más sentido pésame y todo nuestro apoyo en estos momentos tan difíciles.

Militante de nuestra agrupación, Carme ha sido y será siempre un gran referente ideológico y político para nosotros. Mujer firme y de fuertes convicciones ha defendido el proyecto y valores socialistas con coraje y decisión. Como primera teniente de alcaldía de nuestro ayuntamiento entre 1999 y 2003, y concejal hasta 2007, fue una persona cercana y sensible a las necesidades de nuestros vecinos y vecinas. Espluguina ilustre, ocupó también cargos de alta responsabilidad a nivel institucional y de gobierno, primero como diputada y vicepresidenta del congreso de diputados, y posteriormente como ministra de vivienda y defensa en el gobierno del Estado, manteniendo siempre su vinculación con su ciudad natal, Esplugues, que nunca dejó de visitar y con la que siempre ha colaborado participando de los actos programados por nuestra agrupación local.

El PSC de Esplugues pondrá a disposición un libro de condolencias en la agrupación local, para todos aquellos militantes, simpatizantes y vecinos y vecinas que quieran dedicar unas palabras a Carme, y se sumará a todos los actos programados por el PSC y el Ayuntamiento de Esplugues con motivo de duelo y homenaje.

Asimismo, el PSC dispone de otro libro de condolencias. Os dejamos el link por si no podéis acercaros a la sede central y queréis dedicarle unas palabras.

El Ayuntamiento de Esplugues ha decretado 3 días de duelo por la muerte de Carme, además las banderas ondearán a medio palo. A petición expresa de la su familia, el miércoles se expondrán las cenizas en el Salón de Pleno de 12h a 14h.

 

Hasta siempre Carme. ¡No te olvidaremos!