Esplugues de Llobregat

L’agrupació del PSC d’Esplugues nomena el seu local “Casal Socialista Carme Chacón Piqueras”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els i les socialistes han descobert la placa amb el nou nom de l’agrupació en un emotiu acte d'homenatge

Els i les socialistes han descobert la placa amb el nou nom de l’agrupació en un acte d'homenatge emotiu en el que han participat junt amb els i les militants del municipi i companys/es de la comarca; Esther Piqueras, mare de Carme Chacón; el Primer Secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda; l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz; i el Primer Secretari del PSC Miquel Iceta.

Segons el Primer Secretari de l’agrupació, Edu Sanz, “aquesta seu, com podeu veure, és humil i senzilla pel que fa al seu continent però, ha estat i és molt gran pel seu contingut. I ho es pel conjunt de valors que recull i es respiren: igualtat, justicia social, llibertat, servei públic, solidaritat”.

En aquest mateix sentit, l’alcaldessa Pilar Díaz ha recordat que Carme Chacón va ser una companya “amb la que vam tenir la sort de compartir ideals, lluites i la vida en aquesta ciutat”. Díaz ha parlat de Chacón com una dona “estimada i respectada per tota la ciutadania d’Esplugues tal i com es va poder veure als seus actes de comiat”.

Miquel Iceta, per la seva part, ha agraït als i les socialistes d’Esplugues “un homenatge tan merescut com és el de identificar una seu on es treballaran els ideals socialistes amb una persona que va ser garant d’aquests”. A més ha manifestat “la necessitat de posar en valor, en vida, a persones com la Carme que dediquen els seus millor anys a lluitar per un món millor, i una societat amb més drets, més igualitària i més justa per a tots i totes”.

Per últim, la mare de Carme Chacón, Esther Piqueras, va voler agrair les múltiples mostres d’estima arran del territori cap a Carme Chacón, i en especial “les que s’estan donant des d’aquesta ciutat, Esplugues, que Carme s’estimava, i que va escollir per viure els millors moments de la seva vida”.